måndag, augusti 18

pinsamt

Ligger och sörplar te, mular kakor, skäms åt idol och huttrar.
Fryser som en dåre och tycker verkligen idol är ett roligt program, eller auditonsen iaf, sen har jag aldrig sett mer, men så sjukt pinsamt ändå.
Värst kanske den här märkliga människan med skägget och oftas skitfula men ibland skitsnygga kläder är ändå, vilken tomte! Skön men... snacka om att ta "sticka ut" till en annan nivå!
Tappar tråden mellan dessa talanger varvade med stolpskott men vad gör väl det!

Idag har vi spenderat 2 timmar på dagis och med lite fler barn!
En något avvaktande Alfons till en början men rätt snabbt fann han sig och lekte på för sig själv lugn och fin som han är.
Blir samma imorn, men det går ju toppenbra alltså!
Både värmer och skär i hjärtat på samma gång!
Det betyder ju att han blir stor... aaalldeles för fort för min smak!
Sen hängde vi i Pilis med bff och busungar!

I torsdags fyllde jag år, vi busade på dagis, sen hem och fick fina lunchgäster som donade ihop sin egna pizzabit medans barna åt plättar och sen sov, fikades och surrades och kikades på djur, fick superfina presenter, svärfar svängde in med blommor och kort, sen kom syster och bror med barn och tjej, sen Suss&Nils, middag och mitt i den ramlade det in finfina vänner, Jesper&Edwin &Joanna&Lowa&bebis, Josefin&Jimmy, Niklas, Sanna, Elin&Tobias, så ramlade Nisse in, det blev fika, surr och asgarv, och jösses vad mycket fina blommor och presenter, helt galet!
Och OMG vad min karl kan ♡

I lördags va vi på 30års kalas i Nordannälden! 
Riktigt jävla skoj alltså!
Toppenkväll rakt igenom!
Liiite trött 3.35 när vi nådde hem och möttes av en vaken och vällingsugen myspojke, ännu tröttare 7.45 när han gjorde morgon!

Japp, då vet ni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar